BIM en het BIM-protocol – what’s in it for me?

 

Gegevens

01-01-0001
Bouwcampus, Confederatie Bouw Limburg
www.confederatiebouwlimburg.be

Confederatie Bouw Limburg en BIMtonic nodigen je uit op de info- en netwerksessie BIM en het BIM-protocol – what’s in it for me?

Samenwerking is cruciaal voor een geslaagd BIM-project. Vandaar dat halsreikend werd uitgekeken naar het BIM-protocol dat werd opgesteld door WTCB en de Cluster BIM.

Het protocol is er nu, maar wat betekent dat concreet voor mij en hoe gaat dat zorgen voor een betere samenwerking met architecten, (onder)aannemers, ingenieurs en opdrachtgever? Dat kom je te weten op de infosessie die Confederatie Bouw Limburg en BIMtonic (een initiatief van Redactiebureau Palindroom) organiseren rond dit thema.

Programma

  • 13.30: ontvangst
  • 14.00 – 14.40: voorstelling van het BIM-protocol door Charlotte Eupen (WTCB)
  • 14.45 – 15.30: panelgesprek over efficiënt samenwerken bij het bimmen
    • moderator: Johan Geerts (BIMtonic)
  • 15.45 – 16.00: BIM-quiz (meerdere ginflessen te winnen!)
  • 16.00 – 17.30: netwerkreceptie met voor de liefhebbers een rond leiding in de nieuwe Bouwcampus, een demonstratiegebouw propvol nieuwe technieken en technologieën

Doelgroep

Architecten, ingenieurs, aannemers, onderaannemers, installateurs, BIM-managers en andere bouwprofessionals

Locatie

Bouwcampus Confederatie Bouw Limburg, Wetenschapspark 33 - 3590 Diepenbeek

Kostprijs

Gratis, maar bij afwezigheid zonder verwittiging bezorgen we een noshow-factuur van €25 die we doorstorten naar Architecten zonder Grenzen.

P.S. Het WK voetbal vormt geen excuus om niet te komen tenzij je zo voetbalgek bent dat je geen minuut wilt missen van Polen – Senegal of Colombia – Japan ;-)

Klik hier: SCHRIJF JE NU IN

Partners