Klantenbegeleiding met BIM

  •   03-12-2018

In 2019 organiseert Bimplan de opleiding ‘Klantenbegeleiding met BIM’. Tijdens een driedaagse cursus leer je hoe je jouw klanten hun toekomstige woning in 3D kan laten beleven.

Bimplan toont je hoe een BIM-model alle tekeningen, meetstaten en verkoopplannen met elkaar blijft synchroniseren, ongeacht de keuzes van je klant. Deze workshop helpt je om samen met je klant de juiste keuzes te maken in een BIM-model. Dit geeft een betere beleving voor je klant en tegelijk wordt alle informatie gecentraliseerd. Een onmisbare workshop voor projectontwikkelaars en klantenbegeleiders.

 

Efficiënt werken

Je leert hoe je een Revit-model kan gebruiken om klantenkeuzes op een efficiënte manier te verzamelen en centraliseren. Je leert hoe je alle contractuele output uit dit model kan extraheren en ontsluiten naar alle stakeholders.

Neem je klant mee in een virtuele trip in zijn/haar toekomstige woning. Je kan je klant begeleiden in het maken van keuzes waarna je deze informatie op een efficiënte manier kan ontsluiten.

De lesgever heeft in de praktijk dit hele virtuele klantenbegeleidingsproces ontworpen en toegepast bij verschillende projecten.

>> Meer info

Nieuwsbrief

Het beste van BIMtonic, rechtstreeks in uw inbox