Winnaars BIM-wedstrijd zijn bekend

  •   17-05-2017
O'Sea; © CONIX RDBM Architects

C3A, BIMplan, N² ’t Kwadraat en WTCB Cluster BIM organiseerden samen een BIM-wedstrijd op Architect@Work. CONIX RDBM Architects, POLO Architects en HULPIA Dirk architectenburo gingen met de eerste drie prijzen aan de haal.

Het thema van de BIM-wedstrijd was ‘Hoe BIM’t u het via de Cloud?’, waarbij professionals in de bouwsector mochten uitpakken met hun architecturale realisaties. Deze wedstrijd focuste op BIM-projecten die o.a. uitgewerkt zijn met Autodesk REVIT, waar specifiek de Autodesk Cloud-faciliteiten bij te pas gekomen zijn. Het team van organisatoren zorgde voor een mooie prijzenpot. De beste inzendingen voor de BIM-wedstrijd werden tentoongesteld op Architect@Work in Kortrijk en komen nu ook aan bod in het verslag in C3A-Wijzer. Op die manier komen de genomineerde projecten in de kijker bij collega-ontwerpers en professionele bouwheren.

Honderden bezoekers op de C3A-stand hebben gestemd op de genomineerde inzendingen en de winnaars zijn ondertussen bekend. Dit zijn de eerste drie, zoals gestemd door de bezoekers op Architect@Work 2017:

1. O’Sea Oostende en London Tower Antwerpen
door CONIX RDBM Architects
2. Kunstlaan Brussel
door POLO Architects
3. Maenhout M & C eengezinswoning
door HULPIA Dirk architectenburo

Ook de overige projecten zijn opgenomen in het verslag. Alle vermelde en genomineerde inzendingen kwamen niet enkel in de kijker, maar hebben ook een prijs gewonnen.

 

Gerelateerde partners

Nieuwsbrief

Het beste van BIMtonic, rechtstreeks in uw inbox