Maak kans op gratis BIMtonic-boek

  •   27-06-2017
  • Liesbeth Verhulst

Het BIMtonic-boek werd op 21 februari tijdens het BIMtonic-evenement voorgesteld. Het boek telt meer dan 200 pagina's en doet aan de hand van FAQ's, casestudy's, een lexicon, bedrijfsvoorstellingen,… de belangrijkste BIM-principes uit de doeken. De publicatie is verkrijgbaar in het Nederlands en het Frans.

BIM, een nieuwe manier van ontwerpen, is in de bouwwereld aan een niet te stuiten opmars bezig. Redactiebureau Palindroom en Architectura.be hebben met BIMtonic een portaal opgestart dat ontwerpers wegwijs maakt in de BIM-wereld.

Auteurs van het BIMtonic-boek zijn de jonge ingenieur Lennert Rasking en architect Bart Decroos die beiden hun bouwkennis weten te koppelen aan een vlotte schrijfstijl. Voor de inhoud van het boek konden zij een beroep doen op een uitgebreid team van BIM-specialisten die hun kennis gedeeld hebben met de twee auteurs en de teksten hebben nagelezen.

BIMtonic schenkt vijf exemplaren van het boek gratis weg. Stuur een mail naar info@bimtonic.be en wie weet ontvang jij het boek binnenkort in je brievenbus.

Nieuwsbrief

Het beste van BIMtonic, rechtstreeks in uw inbox