Nederlandstalige versie van Vectorworks 2018 nu beschikbaar

  •   09-11-2017
  • Rik Neven

Sinds kort is de Nederlandstalige versie van Vectorworks 2018 beschikbaar. Vectorworks 2018 biedt een waaier aan krachtige mogelijkheden die het modelleren versnellen, je werkmethode verbeteren en je de voordelen van BIM laten ontdekken.

Verdeler Design Express verwacht veel van deze nieuwe versie omdat Vectorworks 2018 nieuwe, krachtige en intuïtieve modelleergereedschappen introduceert die de architect moeten helpen om zijn ontwerpproces te optimaliseren en tijd te besparen. Het pakket doorbreekt volgens Design Express het keurslijf van standaard BIM-objecten en biedt de architect de kans om in alle vrijheid te schetsen, modelleren en de ontwerpideeën te presenteren.

Met de nieuwe mogelijkheden kunnen gemakkelijker rapporten gecreëerd worden. Bovendien wordt de grafische kwaliteit verhoogd en wordt de publicatie van bestanden en tekeningen vereenvoudigd.

Ook het werken in groep zou naar verluidt veel vlotter verlopen met Vectorworks 2018, zowel in de ontwerp- als in de constructiefase.

Dankzij de nieuwste MAXON CineRender-engine vind je in Vectorworks fotorealistische VR-panorama's, materialen met nog meer verfijning en een verbeterde webweergave. Deze en andere mogelijkheden zijn naadloos geïntegreerd met de tools die architecten gebruiken voor ontwerp en documentatie.

Meer info op 2018.vectorworks.be/NL of bekijk dit filmpje. Je kan eventueel ook een demoversie aanvragen bij Design Express

 

Gerelateerde partners

Nieuwsbrief

Het beste van BIMtonic, rechtstreeks in uw inbox