SketchUp Pro versie 2018

  •   17-11-2017
  • Joke Weltens

Trimble lanceerde op 15 november 2017 SketchUp PRO versie 2018. Deze nieuwe versie bevat tal van verbeteringen met het vertrouwde uitzicht van de vorige versie.

In deze nieuwe versie zijn de functies voor het maken van doorsneden verbeterd. Een doorsnede kan je inkleuren, een naam geven en/of met een symbool aanduiden voor latere referentie.

Daarnaast heeft men de informatie-uitwisseling bijgeschaafd. Zo bevatten o.a. componenten nu standaardattributen zoals kosten, afmetingen, URL, eigenaar en status. Ook om beter te bimmen zijn er veranderingen uitgevoerd. Door de verbeterde IFC-export kan je nog beter samenwerken met andere applicaties.

Meer informatie over deze aanpassingen en andere diverse functieverbeteringen vind je terug in het uitgebreide artikel op de website van C3A.

Wil je nader kennismaken met deze upgrade of met SketchUp PRO, dan kan je op 20 december 2017 terecht bij C3A voor een workshop SketchUp Pro, waar de nieuwste faciliteiten worden gedemonstreerd met aandacht voor de typische Pro-faciliteiten en de aanpassingen bij deze update. Meer info hierover en om je in te schrijven, vind je hier.

 

Gerelateerde partners

Nieuwsbrief

Het beste van BIMtonic, rechtstreeks in uw inbox