Niko

  • Niko
  • Industriepark West 40
    9100 SINT-NIKLAAS
  • www.niko.be

Corebusiness

Niko is marktleider in België en produceert vanuit zijn hoofdkantoor in Sint-Niklaas oplossingen voor schakelmateriaal, toegangscontrole, lichtsturing en huisautomatisering. Niko zet volop in op doordacht design, kwalitatief hoogstaande producten en een milieuvriendelijk productieproces, en investeert hiervoor sterk in onderzoek en ontwikkeling. Binnen zijn designfilosofie streeft Niko ernaar voortdurend innovatieve, esthetisch aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke producten op de markt te brengen.

BIM Expertise

Een elektrische installatie, huisautomatisering, schakelaars en stopcontacten: ze lijken een detail te zijn, maar dat zijn ze niet. Vaak gaat er weinig aandacht naartoe. Dankzij BIM wordt er meer aandacht besteed aan de electro technieken. Wereldwijd. Dankzij BIM toon je je opdrachtgever hoe zijn installatie eruitziet en welke invloed ze op het gebouw heeft. Als belangrijk fabrikant van elektrisch schakelmateriaal willen we samen met jou vooruit.

BIM-tip

Denk verder dan het puur technische en hou rekening met alle betrokken partijen in je bouwproject. BIM is ook nuttig voor bijvoorbeeld de architect en de installateur. Willen ze wijzigingen doorvoeren? Dankzij BIM moet niet alles opnieuw getekend worden.

Artikels op BIMtonic