C3A

Corebusiness

Alle bouwprofessionals met belangstelling voor de IT-ondersteuning van C3A bij het ontwerpen en realiseren van bouwprojecten kunnen zich aansluiten bij de C3A-Userclub. Meestal zorgt C3A niet enkel voor de basissoftware samen met de C3A-Extensies, maar voor volledig afgewerkte totaalsystemen inclusief hardware, software, opleiding en verdere begeleiding.
Via de C3A-Userclub zijn allerlei C3A-Extensies en C3A-Services beschikbaar.

BIM Expertise

Bij C3A en de C3A-Userclub werkt, al sinds 1986, een kern van IT-professionals een IT-totaaloplossing uit voor de Vlaamse bouwprofessional. C3A vult standaardsoftware zoals Autodesk Revit en Microsoft Office aan met geïntegreerde C3A-Extensies en -Services en stelt deze beschikbaar aan de C3A-Userclubleden. C3A is in Vlaanderen een pionier bij de implementatie van BIM, ondertussen zijn al meer dan duizend bouwprofessionals in Vlaanderen aan het Bimmen met de C3A-Werkmethodiek in Revit en Office, De C3A-Extensies en -werkmethodiek zorgt daarbij voor een sterke standaardisatie binnen onze regio.

BIM-tip

Bij de digitale samenwerking tussen bouwpartners, ook via een virtueel 3D-BIM-model van het bouwproject, zijn duidelijk geformuleerde afspraken, liefst conform de gangbare standaarden, van het grootste belang.

Casestudy's

Artikels op BIMtonic