SCIA

1

Corebusiness

SCIA, opgericht 1974, is uitgegroeid tot een van 's werelds vooraanstaande ontwikkelaars van design- en structurele-analysesoftware met complete support voor 3D-BIM-workflows . Ons vlaggenschip is SCIA Engineer een geïntegreerd, multi-materialenplatform voor structureel design. Dankzij zijn uiteenlopende functionaliteiten is het gebruiksvriendelijke platform toepasbaar in allerhande projecten: kantoorgebouwen, bedrijfsgebouwen, bruggen, enz.. SCIA is onderdeel van de Nemetschek Group.

BIM Expertise

BIM is het sleutelwoord bij de ontwikkeling van onze software. De projecten van onze klanten worden steeds uitdagender, waardoor samenwerken in bouwteams een noodzaak wordt. Alle SCIA-software past binnen het Open BIM-concept, zodat uitwisseling met meerdere pakketten (zowel IFC als native) mogelijk wordt. De rekensoftware SCIA Engineer is de enige rekensoftware met certificatie voor IFC-import én -export. Onze consultants helpen u graag bij de praktische implementatie ervan.

BIM-tip

BIM is in eerste instantie een werkproces. Kies daarom de software die het dichtst bij uw dagelijkse noden aansluit. Werken met Open BIM en een goede IFC-link zijn een belangrijke basis.

Casestudy's

Artikels op BIMtonic