Design Express

N2M Architekten
Harmonic + Masson & Associés

Corebusiness

Design Express is een internationaal bedrijf met kantoren in België, Nederland en Polen. Design Express werkt als verdeler van de architectuursoftware Vectorworks al meer dan 20 jaar nauw samen met de beste ontwerpers in architectuur, interieur, stedenbouw en andere boeiende sectoren. Vectorworks Architectuur is speciaal ontwikkeld voor (interieur)architecten en stedenbouwkundigen en sluit ook perfect aan bij de noden en wensen van de veeleisende BIMmer.

BIM Expertise

Zoals alle producten van de Nemetschek-groep is Vectorworks volledig gebaseerd op het Open BIM-principe. Als een van de eerste softwarepakketten in de markt is Vectorworks gecertificeerd voor IFC4. In tegenstelling tot andere partijen op de markt combineert Vectorworks de volledige workflow van de architect in één enkel programma. Dit omvat niet alleen de geijkte BIM-tools en -uitwisselingen, maar ook flexibel 2D, high-end-grafiek, performante 3D-modeling dankzij de Siemens Parasolid-motor, meetstaten, energiesimulaties, visualisaties en animaties, visual scripting en meer. Om de overgang naar BIM te vergemakkelijken begeleidt Design Express de Vectorworks-gebruiker stap voor stap in zijn leerproces.

BIM-tip

Natuurlijk kan je een spijker in de muur slaan met een schroevendraaier, maar toch is een hamer de betere keuze. Hetzelfde principe geldt voor BIM-software: wat voor de ene professional werkt, doet dat niet automatisch voor de andere. Kies zelf wat de beste software voor jou is, en laat je niet overbluffen door de mening van anderen.

Artikels op BIMtonic

Interessante artikels