Royal Mosa

Corebusiness

Bij Mosa hebben we passie voor keramiek. Al meer dan 130 jaar produceren we tegels uit de zuiverste grondstoffen en met de magie van innovatief Nederlands design. We omarmen de Cradle to Cradle-filosofie en streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Over vier continenten prijken onze tegels op wanden, vloeren, gevels en terrassen van gebouwen.

Als mondiaal opererend bedrijf hecht Mosa veel waarde aan lokale productie in de buurt van zijn leveranciers. Vandaag de dag ontwerpt, ontwikkelt en produceert Mosa zijn tegels nog altijd in Maastricht, de stad waar het bedrijf in 1883 werd opgericht.

BIM Expertise

Diensten voor digitaal modelleren van Mosa

Wij bieden onze producten ook digitaal aan in de vorm van CAD-bestanden en BIM-objecten met daarin alle productparameters, productinformatie en visualisaties. Deze zijn beschikbaar als generieke of software-native bestanden voor de meest gebruikte softwaretoepassingen.

Het CAD- en BIM-portal van Mosa

Voor uw dagelijkse werkproces is het cruciaal dat u op het juiste moment en zonder gedoe de benodigde informatie of het juiste bestand kunt vinden.

Exportbestanden Mosa Pattern Generator

Met de Mosa Pattern Generator ontwerpt u tegelpatronen voor wanden en vloeren om uw interieurdesign op eenvoudige wijze tot leven te brengen. Vervolgens exporteert u de volledige wand- en vloeroppervlakken naar native CAD- bestanden en intelligente BIM-objecten die u in uw software kunt gebruiken.

Om de geëxporteerde CAD-bestanden en BIM- objecten te importeren in uw software, bieden we specifieke software-plug-ins: voor Revit is er al de Mosa Converter en we werken aan plug-ins voor andere software.

BIM-tip

Natuurlijk is de beschikbaarheid van de digitale versie van uw product essentieel. Maar wilt u echt versnellen? Zet dan digitalisatie centraal als onderdeel van uw servicedesign in uw organisatie. En praat vooral met uw klanten, zodat u weet wat u moet gaan ontwikkelen op vlak van BIM.

Artikels op BIMtonic