KUBUS

Corebusiness

Architecten en hun bouwpartners van de juiste tools voorzien, is waar KUBUS voor staat. En dat gaat verder dan waardevolle software. BIM is een manier van werken, dé manier van werken. Wij leveren de pakketten die dat mogelijk maken. Daarnaast adviseren en ondersteunen we bij de transitie naar én het werken met BIM. Onze praktijkgerichte aanpak wordt als onderscheidend ervaren. Onze missie: effectief werken aan een levensvatbare gebouwde omgeving door van innovatieve, intuïtieve software en bijbehorende diensten te bieden.

BIM Expertise

Ontwerpen en bouwen kan sneller, efficiënter en met hogere kwaliteit. Door informatie te integreren en gebruiksvriendelijker te maken, ontstaat er meer overzicht en inzicht in de gevolgen van ontwerpkeuzes. Software is gereedschap dat je goed moet (leren) gebruiken om er de meeste waarde uit te halen. De software van KUBUS biedt op dit punt onderscheidende voordelen. Het werkt intuïtief, is flexibel met andere pakketten en heeft oneindige mogelijkheden. Zo kan de gebruiker zich concentreren op zijn werk en een maximale prestatie neerzetten.

BIM-tip

Werk met software die het beste bij jou past. Omdat je bij Open BIM samenwerkt op basis van 'open' bestandsformaten die uitwisselbaar zijn met iedereen, heb je geen problemen om gegevens met anderen te delen. Je laat je natuurlijk geen software voorschrijven door bouwpartners.

Casestudy's

Artikels op BIMtonic

Interessante artikels