N² 't Kwadraat

Corebusiness

Met onze 'SCAN to BIM'-service en knowhow willen we de steeds vernieuwende BIM-wereld aanvullen. Door middel van onze 3D-laserscanner meten we complexe as-builtsituaties op. De verkregen point cloud kunnen we aan de hand van onze gespecialiseerde software en de nodige expertise naadloos converteren naar een correct BIM-model. Dit BIM-model is een nauwkeurige weergave van de as-built.

BIM Expertise

Dankzij verschillende grote projecten die we uitvoerden van point cloud tot BIM-model, hebben we een ruime expertise kunnen opbouwen. Door de integratie van BIM in onze 3D-laserscanningprojecten, leveren we een nauwkeuriger en kwalitatiever eindresultaat af.
Door bovendien verder te investeren in innovatieve scantechnieken volgen we de evoluties in de steeds vernieuwende BIM-wereld op de voet.

Met onze 'SCAN to BIM'-service leveren we een correct as-builtmodel aan waarmee de architecten verder kunnen ontwerpen. Onze werkwijze wordt ook toegepast voor andere bouwprofessionals, bijvoorbeeld om constructies te controleren of voor complexere opmetingen.

BIM-tip

Met onze "SCAN to BIM"-diensten kunnen we u enkele garanties geven: tijdswinst en een verlaging van de faalkosten.

Artikels op BIMtonic

Interessante artikels